سفارش طراحی سایت فروشگاهی Secrets
سفارش طراحی سایت فروشگاهی Secrets
Blog Article
وب سایت فروشگاهی چیست؟ وبسایت فروشگاهی یک پلتفرم آنلاین است که به کاربران اجازه میدهد محصولات یا خدمات مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی مشاهده، مقایسه و خریداری کنند. این وبسایتها به عنوان فروشگاههای اینترنتی یا فروشگاههای آنلاین نیز شناخته میشوند.
در این ویدئو از آموزش طراحی سایت فروشگاهی دسته و برچسب را تعریف میکنیم.
در انتها، فرایند خرید آنلاین در وبسایت فروشگاهی عاملی مهم در نهایی کردن خرید مشتریان است.
یکی دیگر از مواردی که تاثیر زیادی در قیمت طراحی سایت میگذارد، طراحی ریسپانسیو است. طراحی ریسپانسیو یک سایت به این معنی است، که علاوه بر صفحهی دسکتاپ در صفحهی موبایل یا تبلت نیز به امکانات سایت، به راحتی دسترسی پیدا کرد.
تا اینجای آموزش شما موفق شدید که یک سایت فروشگاهی با امکانات مورد نیاز راه اندازی کنید.
بعد از ورود به بخش پیشخوان یا مدیریت وردپرس، باید بدانید که هر کدام از منوهای موجود در این بخش مربوط به کدام قسمتها و تنظیمات سایت است.
در این روش حتی برای ثبت دامنه و هاست هم پیچیدگی ندارید و ثبت آنها در مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت خودکار انجام میشود.
یکی از مهمترین قسمتها در آموزش سئو وردپرس سئوی اصولی محصولات است. مواردی مانند انتخاب کلمات کلیدی، توزیع مناسب کلمات کلیدی، انتخاب عنوان سئو و توضیح متا، انتخاب دسته و برچسب و سایر اقداماتی که در این جلسه آموزش طراحی سایت فروشگاهی به شما در قرار گرفتن در نتایج اول گوگل کمک میکنیم.
فروشگاههای اینترنتی برای اینکه موفق شوند باید ویژگیهای خاصی داشته باشند.
قرار دادن المانهای وب سایت مهم در هدر، مانند سبد خرید، نرخ تبدیل را افزایش داده و سئو سایت را بهبود میدهد.
زمانی که تصمیم به ساخت سایت فروشگاهی میگیرید، در قدم اول باید به دنبال بهترین آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی باشید تا با دانش کافی بتوانید این مسیر را به درستی طی کنید.
حتما برای شما هم پیش آمده که به دنبال برند یا رنگ خاصی از محصول در یک سایت باشید؛ برای مثال وقتی وارد سایتی برای خرید گوشی آیفون میشوید.
سپس به شما یاد میدهیم که چطور به وسیله ابزارها دامنه خود را انتخاب کنید.
پس از تأیید درگاه، کدهای لازم برای اتصال به سایت شما ارائه میشود. با استفاده از این کدها، میتوانید درگاه پرداخت را به سیستم مدیریت محتوای وبسایت خود متصل کنید و فرمهای پرداخت را بهراحتی در صفحات مختلف قرار دهید.